Adverteren op VakantielandBulgarije.nl

Sinds 2004 is Vakantieland Bulgarije bezig het meest complete overzicht in het Nederlands taalgebied samen te stellen over Bulgaroke. Dat deze inspanning gewaardeerd wordt blijkt uit het snel stijgende bezoekersaantal van de site.

De doelgroep van deze website is de vakantieganger en emigrant naar Bulgarije in het Nederlandse taalgebied: Er zijn wereldwijd meer dan 23 miljoen Nederlandstaligen.

U kunt op een voordelige wijze meeprofiteren van het sterk groeiende bezoekers aantal. Door een advertentie op Vakantieland Bulgarije kunt u de doelgroep bereiken die in uw product of dienst geïnteresseerd is. Door te adverteren in een specifieke rubriek komt u nog gerichter in contact met mensen die belangstelling hebben voor uw aanbod.

Op alle pagina’s van thema’s, recepten en plaatsbeschrijvingen, totaal zo’n 200 pagina’s, is reclameruimte te vergeven. Uw aanbod kan op diverse manieren worden opgenomen op Vakantieland Bulgarije. Van eenvoudige tekstlink op één pagina, tot een opvallende banner of button op alle pagina’s.

Voor bedrijven of particulieren die zich richten op reizigers of emigranten naar Bulgarije, is dit de perfecte plek om zichzelf te tonen!

We behouden ons het recht voor om aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen. Klik hier voor nadere informatie of opdracht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.